Proaspăt din laboratoarele Trilulilu – Coperta de profil

Dragi triluliști,

În timp ce lucrăm la update-uri mai mari ca timp și complexitate în dezvoltare, care au fost discutate împreună cu voi (nu am uitat de ele :) sunt toate pe lista noastră de priorități și încercăm să le punem live cât de repede), v-am pregătit o mică surpriză :D

Așa cum ați observat la ultimul update major, aveam în plan să facem disponibil upload-ul unei imagini de copertă la profil, prin care să vă puteți personaliza și mai mult profilul.

Ei bine, acest moment a sosit și de azi vă puteți pune fotografia care vă reprezintă la coperta de profil.

Coperta de profil
Dimensiunea pe care o recomandăm este de 1.400 x 400 px, dar în cazul în care aceasta este diferită, imaginea va fi redimensionată și o veți putea poziționa folosind cursorul în așa fel încât să se încadreze bine.
Vă recomandăm totuși să încărcați o imagine care să aibă o calitate nativă cât mai bună.

Pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a vă seta o imagine pentru copertă îi găsiți pe pagina de ajutor.trilulilu.ro.

Vă ținem la curent cu noile update-uri pe măsură ce vor fi disponibile :)


Numai bine,
Crocodilu’ Șef

Tags: , ,

14 Responses to “Proaspăt din laboratoarele Trilulilu – Coperta de profil”

 1. danbarbu77 Says:

  Va multumesc mult pentru aceasta surpriza.Numai ca la mine,coperta este la fel si nu-mi apare nimic.Nu pot sa-mi pun o imagine,nu pot sa salvez.Nu merge nimic!

 2. andrachi Says:

  Buna, nici a mine nu merge nimic!!!!!!!!??????

 3. andrachi Says:

  Am reusit, multumesc!

 4. admin Says:

  @danbarbu77: Ne poți da mai multe detalii despre ce anume nu funcționează? Care dintre pași ai reușit să-i parcurgi? http://ajutor.trilulilu.ro/hc/ro/articles/204613927-Cum-schimb-coperta-de-la-profil-

  Crocodilu’ Șef

 5. peta dunia satelit Says:

  Sus pe coperta mea nu apare 1.incarca imaginea pentru coperta.2Alege zona care vrei sa fie vizibila.3.Salveaza imaginea pentru coperta.Nu apar acesti 3 pasi.Este la fel ca inainte,adica complet neagra!

 6. Pluslotitosback Says:

  Am dat click pe schimba coperta si este blocata.Nu se schimba nimic!

 7. peta dunia satelit Says:

  abia acum am putut schimba coperta, pina acum nu s-a putut. altii au schimbat demult, eu insa doar azi am putut. rubrica contact nu functioneaza$? sau nu mai raspunde nici dracu acolo?

 8. peta dunia satelit Says:

  @danbarbu77: Cel mai probabil s-a salvat în Cache. De aceea, încearcă să dai CTRL + Shift + Del, bifează „Clear Cache” și apoi dă click pe butonul „Clear”. Închide și deschide din nou browserul. Ar trebui să meargă :)

 9. peta dunia satelit Says:

  @Gabriela Meda: Mă bucur că ai reușit să încarci coperta de profil :) Detalii despre problema trimisă pe contact te rog să ne dai aici: http://ajutor.trilulilu.ro/hc/ro/requests/new. Vei primi un răspuns cât de repede.

  Numai bine,
  Crocodilu’ Șef

 10. peta dunia satelit Says:

  Va multumesc foarte mult pentru ajutor.Am procedat,exact cum mi-ati spus la ultimul mesaj si am reusit sa-mi pun o imagine pe coperta!

 11. peta dunia satelit Says:

  Mă bucur că ai reușit, Dan! :)

  Numai bine,
  Crocodilu’ Șef

 12. peta dunia satelit Says:

  Multumesc pentru cadoul de ziua mea de nastere , sa fiti iubiti >:D<

 13. peta dunia satelit Says:

  Salut sefu crocodilu.Am si o mare problema.Utilizatorul Aliona(rezadan)a postat un fisier cu corespondenta din mesagerie,care a avut-o cu mine,fara acordul meu.Am raportat de multe ori,aceasta problema,cu ideea ca acel fisier sa fie sters.Fisierul se numeste,,Cum se zgarie unii”.Vad ca nimeni nu mi-a luat in considerare reclamatia,ca si cum nu as fi facut aceasta reclamatie.In schimb fisierul este si acum postat.Poate ma lamuriti si pe mine cu un raspuns mai clar!

 14. peta dunia satelit Says:

  Dragilor, va rog, faceti ceva cu notificarile, stau cu zeci si zeci de pagini, aiurea, ingreuneaza si navigatorul, cu oricare as intra merge, extraordinar de greu, la unele fisiere nu se poate vota, la altele nu se poate comenta….nu inteleg ce vreti sa faceti!!!!!Ne alungati si pe cei putini ramasi aici….majoritatea au plecat pe Facebook, e plin de trilulisti acolo!Vad ca tot ce faceti nou, nu merge bine…..se deschid foarte greu fisierele, chiar daca dai refresh , stai cate 15 minute sa se deschida, si asta numai pe acest site!De 3 zile, merge sub orice critica, chiar nu va mai pasa deloc de noi?
  V-au scris atat de multi postatori, sa ne dati posibilitatea, sa stergem notificarile , ca inainte, ce rost au paginile vreo 80 sa le tin acolo, daca ce mi-a placut am luat la favorite sau in colectie, plus ca am vizionat tot, si asa inteleg ca tot echipamentul este vechi, daca pica, iar ne stergeti din postari, cum s-a intamplat de atatea ori!Imi pare foate rau, dar cred ca voi alege si eu alt site!O zi buna!