Nou: Link-uri & Embed separat
După cum probabil ați observat, pe pagina fișierelor există de acum un nou tab denumit “Link-uri”. Daca accesați tab-ul respectiv, veți avea informații despre link-urile unde a fost inserat (embed) fișierul pe care îl vizualizați. Mai simplu: dacă inserați un fișier pe blog-ul/site-ul vostru, va apăra un link spre voi pe Trilulilu. Mișto, nu?
De asemenea, serverele embed sunt acum separate de site. Adică dacă aveți pe blog inserat un fișier de pe Trilulilu și site-ul nostru pică (Doamne ferește!
), blogul vostru nu va mai avea de suferit deoarece fișierul inserat va fi disponibil oricum. Și mai mișto, nu?
November 19th, 2008 at 6:03 pm
[...] se vadă cam așa sau așa – a doua: serverele de embed vor fi separate de site (cam peste 2 zile e live). Ce înseamnă asta? Dacă site-ul pică, embedurile rămân în picioare. Adică nu vă mai [...]
November 19th, 2008 at 6:34 pm
Un lucru bun pentru bloggeri
November 19th, 2008 at 6:42 pm
[...] Mai multe despre cele implementate, la Crocodilu’ [...]
November 19th, 2008 at 6:50 pm
Am vazut k v-ati bagat si-n politica……. parerea mea e ca nu merita……dar ce sa faci daca lui ”Crocodilu” ii este foame de bani?! …..asta e……oamenii tot ***** raman orice ai face…
November 19th, 2008 at 7:02 pm
trilulilu se deschide spre bloggeri.bravo baieti
November 19th, 2008 at 7:10 pm
@ThE PuNiShEr: nu ne-am bagat in politica
O campanie de publicitate pentru un partid politic e altceva
November 19th, 2008 at 11:26 pm
URGENT!
Buna seara, se plang utilizatorii de pe site ca exista virusi !!!!!!!!! daca este adevarat va rog sa raspundeti. Pur si simplu sunt bombardata de acest mesaj ca exista virusi pe site. Va multumesc, va rog sa rapsundeti
.
November 20th, 2008 at 12:38 am
Super tare ideea. Linkurile cum or sa fie ? Cu nofollow ?
November 20th, 2008 at 3:45 am
Salut !Am si eu o intrebare:Cum de reusesc anumiti useri (cred ca admini de grup) sa faca embed in grupurile lor de pe Trilulilu la anumite fisiere?
November 20th, 2008 at 8:49 am
[...] in care apare pe pagina de trilulilu la materiale, sectiunea linkuri si paginile care au preluat cu embed materiale. Etichete: de pe net, [...]
November 20th, 2008 at 9:48 am
Frumos!
November 20th, 2008 at 9:53 am
@Donya: poti trimite un mesaj catre userul moderator cu un exemplu ? Ca sa stim si noi despre ce e vorba mai exact
November 20th, 2008 at 1:32 pm
Virusi pe site,utilizatori virusati,pagini care se incarca greu sau deloc,comentarii care se incarca greu sau deloc…….Croco e bolnav si voi nu spuneti….sau poate Croco e in reparatii si asta e alta problema ca nu spuneti……Of of of ….macar bagati site-ul in mentenanta….asa nu ne mai chinuim
O zi frumoasa…….si spor la lucru
November 20th, 2008 at 1:46 pm
Unul dintre potentialii virusi : Heur/HTML.Malware. …suspicious code
User Nelu20062000
Cand deschizi pagina lui se activeaza antivirusul si primesc mesaj de atentionare cu denumirea descrisa mai sus .
Apropo, “a picat” ttrilu din nou . Pacat, altfel e super !
November 20th, 2008 at 2:16 pm
[...]“A reaparut nelu20062000. Nu primiti nimic pentru ca este virusat. Transmite-ti, va rog, mai departe!”[...]
Se poate asa ceva??Sau suntem paranoia?Parerea mea e ca a luat-o razna tot ….Nu reusim sa ne mai relaxam pe site ca ne terorizeaza genul asta de mesaje….Deschideti un subiect separat pe tema asta….sa fie lumea informata…daca se poate sau nu sa luam virusi de pe acest site….
O zi placuta….
P.S.daca se poate sa nu ignorati acest mesaj
November 20th, 2008 at 2:39 pm
@Adriana, @Donya: Dupa verificare, Nelu20062000 nu are niciun virus pe pagina doar si-a pus o adresa aiurea la pagina de web (Site personal): http://….www,nelu20062000@yahoo.com…………/ ceea ce pare ca declanseaza anumite alerte false in antivirusul vostru. O sa ii modificam adresa pentru a evita asemenea neplaceri.
November 20th, 2008 at 2:43 pm
@Adriana si SamoilaC,
Site-ul si/sau pagina utilizatorului NU sunt infectate.
Antivirusii pe care ii folositi detecteaza cel mai probabil linkul de la “Site Personal” al userului nelu20062000 este un link invalid (cu puncte si virgule in el), de aceea antivirusul vi-l detecteaza ca si HTML Malware.
Nu trebuie sa va faceti griji, este o alarma falsa. Puteti sa dati mai departe la prietenii de pe Trilulilu care v-au trimis respectivul mesaj.
November 20th, 2008 at 3:01 pm
Asa am facut ….am dat mesajul mai depatre……..:)
Va multumesc Antoniu (Corcodilu’ Eclipsa) si Lorand R. Minyo pentru promptidudine….
O zi frumoasa in continuare
November 20th, 2008 at 3:02 pm
VA MULTUMESC, ASA ESTE CE SA FACI PENTRU NOI ACEI NESTIUTORI VENIM SI STRESAM. :d o ZI FRUMOSA. @};-
November 20th, 2008 at 3:08 pm
Eu mai am o preblema si acum daca tot ati fost asa de promti….
Data:
17 Nov 2008, 04:13 PM (acum 2 zile)
Mesaj:
a scris un mesaj nou in grupul prieteni-la-2200w:
mam sculat din mormant
Acest utilizator daca pot sa-i spun asa imi trimite mesaje in grupul format de mine mai sus mentionat si apare inexistent. Si nu este prima data cand trimite mesaje. Cum este posibil asa ceva? Multumesc.
November 20th, 2008 at 3:35 pm
Multumesc mult . Voi trimite informatia mai departe !
November 20th, 2008 at 8:06 pm
Daa… frumos limbaj (”misto nu?”) nu stiu ce sa zic dar eu nu am crescut in mahala …atunci cand formulezi un enunt sau o fraza trebuie sa sune manierat daca te adresezi tuturor categoriilor de oameni
“nu ne-am bagat in politica O campanie de publicitate pentru un partid politic e altceva ” sergiu stai acolo in banca ta si mai invata flacaule, faptul ca ne deranjeaza propaganda politica e ceva diferit de faptul ca nu ne intereseaza cu cine votezi tu >:)
November 20th, 2008 at 11:28 pm
“O campanie de publicitate pentru un partid politic e altceva”
dar tot are legatura cu politica…facand o astfel de campanie, ii promovati… => faceti politica
November 21st, 2008 at 5:55 pm
De parca tu nu ai face la fel.
November 24th, 2008 at 8:02 pm
Nu as face la fel…. chiar am un site si nu accept reclamele de genu…
November 30th, 2008 at 9:38 am
vedeti ca nu arata intotdeauna pentru ca am pe website-ul meu un fisier embed si nu imi arata pe trilulilu ca este pe website-ul meu